Elmi RET-250/LAB

RET-250/LAB jest specjalizowanym rejestratorem przeznaczonym do pomiaru charakterystyki krzepnięcia masy czekoladowej. Wyposażony jest we własny moduł chłodzący oraz sondę do pomiaru temperatury. Przyrząd w wersji Standard - posiada wszystkie najważniejsze właściwości urządzenia: m.in. funkcję temperindeksu oraz wejście USB umożliwiające przenoszenie danych do komputera itd. Do urządzenia dołączane jest oprogramowanie komputerowe ArchiwumTemper pozwalające zarówno na monitoring bieżącego pomiaru z procesów, jak i prowadzenie archiwum z wszystkimi dotychczasowymi danymi.
  • Pomiar
    Zakres
    Rozdzielczość
Cena:

29000.00 zł NETTO

Zamów

Zapytaj
o szczegóły

Pozostała aparatura pomiarowa

Elmi RET-250/LAB

• z poziomu PC możliwa jest pełna konfiguracja urządzenia
• dane archiwalne przechowywane są w nieulotnej pamięci Flash o pojemności do 8 MB, pozwalającej na zapis ok. 600 tys. rekordów

Wejścia pomiarowe: 4

Dokładność: 0,1 procent

Wyjścia: RS232

Rodzaj

Pozostała aparatura pomiarowa,

Długość

295 mm

Wysokość

195 mm

Szerokość

172 mm