Elmi RET-250/LAB WiFi

RET-250/LAB jest specjalizowanym rejestratorem przeznaczonym do pomiaru charakterystyki krzepnięcia masy czekoladowej. Wyposażony jest we własny moduł chłodzący oraz sondę do pomiaru temperatury. Przyrząd posiada wszystkie możliwości wersji Standard. Dodatkowo wyposażony jest w WiFi, za pomocą którego z poziomu naszego komputera możemy bezprzewodowo pobrać wszystkie dane z Temperometrów znajdujących się w różnych miejscach hali produkcyjnej. Do urządzenia dołączane jest oprogramowanie komputerowe ArchiwumTemper pozwalające zarówno na monitoring bieżącego pomiaru z procesów, jak i prowadzenie archiwum z wszystkimi dotychczasowymi danymi.
  • Pomiar
    Zakres
    Rozdzielczość
Cena:

32000.00 zł NETTO

Zamów

Zapytaj
o szczegóły

Pozostała aparatura pomiarowa

Elmi RET-250/LAB WiFi

• z poziomu PC możliwa jest pełna konfiguracja urządzenia
• dane archiwalne przechowywane są w nieulotnej pamięci Flash o pojemności do 8 MB, pozwalającej na zapis ok. 600 tys. rekordów

Wejścia pomiarowe: 4

Dokładność: 0,1 procent

Wyjścia: RS232

Rodzaj

Pozostała aparatura pomiarowa,

Długość

295 mm

Wysokość

195 mm

Szerokość

172 mm