Stopień Brix

Pomiaru stosunku wagi cukru i wody, w której określona objętość cukru została rozpuszczona.
Model
Opis
Cena
Refraktometr cyfr. OPTi Duo, Brix 95/HFCS 90+
2900.00 zł NETTO
Refraktometr lunetkowy do pomiaru zawartości cukru w zakresie 0-15 % Brix.
1100.00 zł NETTO
Refraktometr lunetkowy, cukier 45-80 %.
1050.00 zł NETTO
Refraktometr lunetkowy, cukier 72-95 %.
1050.00 zł NETTO
Tani refraktometr optyczny typu Abbe.
7300.00 zł NETTO
Cyfrowy ręczny refraktometr serii DR
1192.00 zł NETTO
Cyfrowy ręczny refraktometr Brix 95 %
1863.00 zł NETTO
Cyfrowy ręczny refraktometr Brix 95 %
3825.00 zł NETTO
Do pomiaru poziomu cukrów 0–95 %Brix
~20200.00 zł NETTO
Cyfrowe refraktometry z kontrolą temperatury Peltiera
~25120.00 zł NETTO
Do pomiaru poziomu cukrów 0–95 %Brix
~25120.00 zł NETTO
Cyfrowe refraktometry z kontrolą temperatury Peltiera
~28100.00 zł NETTO
Cyfrowe refraktometry z kontrolą temperatury Peltiera
~27700.00 zł NETTO
Cyfrowe refraktometry z kontrolą temperatury Peltiera
~32400.00 zł NETTO
Cyfrowe refraktometry z kontrolą temperatury Peltiera
~32900.00 zł NETTO
Cyfrowe refraktometry z kontrolą temperatury Peltiera
~38950.00 zł NETTO
Cyfrowe refraktometry z kontrolą temperatury Peltiera
~45980.00 zł NETTO
Refraktometr automatyczny z panelem kontrolnym wyposażonym w klawiaturę membranową.
43000.00 zł NETTO