Bellingham+Stanl D7

Wykonany z najwyższą precyzją, dzięki której możliwe jest uzyskanie dokładności pomiaru, porównywalnej z wieloma dostępnymi na rynku aparatami cyfrowymi. Wyposażony w diodowe źródło światła o długości fali 589 nm i żywotności co najmniej 100.000 godzin. Prosta obsługa polegająca na uzyskaniu równowagi pomiędzy dwoma obserwowanymi w wizjerze połówkami koła i odczytaniu wyniku pomiaru ze skali. Przeznaczony do pomiaru stężeń i kąta skręcania próbek żywności, słodyczy, barwników, aromatów, farmaceutyków i innych produktów. Nadaje się doskonale do celów edukacyjnych w szkołach i na uczelniach o kierunkach chemicznych.
  • Pomiar
    Zakres
    Rozdzielczość
Cena:

21000.00 zł NETTO

Dodaj do koszyka

Zapytaj
o szczegóły

Aleksandra Krzymińska

marketing@pomiarymetr.pl 607 062 752
Bellingham+Stanl

Bellingham+Stanl D7

Pomiar kąta skręcania:: od 0 do +360 °A

Pomiar skali cukrowej ISS:: od -30 do +130 °Z.

Rozdzielczość kąta skręcania:: podziałka skali 1 °A

Rozdzielczość skali cukrowej:: podziałka skali 1 °Z

Dokładność kąta skręcania:: lepsza niż 0,05 °A (*)

Dokładność skali cukrowej:: lepsza niż 0,1 °Z (*)

Maks. długość rurki pom:: 220 mm

Zasilanie:: 230V/50Hz

Gwarancja: 24 miesiące

Rodzaj

Bellingham+Stanl