Bellingham+Stanl D7
Wykonany z najwyższą precyzją, dzięki której możliwe jest uzyskanie dokładności pomiaru, porównywalnej z wieloma dostępnymi na rynku aparatami cyfrowymi. Wyposażony w diodowe źródło światła o długości fali 589 nm i żywotności co najmniej 100.000 godzin.
Prosta obsługa polegająca na uzyskaniu równowagi pomiędzy dwoma obserwowanymi w wizjerze połówkami koła i odczytaniu wyniku pomiaru ze skali. Przeznaczony do pomiaru stężeń i kąta skręcania próbek żywności, słodyczy, barwników, aromatów, farmaceutyków i innych produktów. Nadaje się doskonale do celów edukacyjnych w szkołach i na uczelniach o kierunkach chemicznych.
-
PomiarZakresRozdzielczość
Cena:
21000.00 zł NETTO
Dodaj do koszykaZapytaj
o szczegóły
Bellingham+Stanl
Bellingham+Stanl D7
Pomiar kąta skręcania:: od 0 do +360 °A
Pomiar skali cukrowej ISS:: od -30 do +130 °Z.
Rozdzielczość kąta skręcania:: podziałka skali 1 °A
Rozdzielczość skali cukrowej:: podziałka skali 1 °Z
Dokładność kąta skręcania:: lepsza niż 0,05 °A (*)
Dokładność skali cukrowej:: lepsza niż 0,1 °Z (*)
Maks. długość rurki pom:: 220 mm
Zasilanie:: 230V/50Hz
Gwarancja: 24 miesiące
Rodzaj
Bellingham+Stanl