Hanna Ins HI99161
HI 99161 zapewnia doskonałą ochronę przed wodą i wilgocią, których obecność jest typowa w sektorze spożywczym. HI 99161 jest dostarczany w komplecie z elektrodą pH FC 202D posiadającą wbudowany czujnik temperatury. Trwały i łatwy do czyszczenia korpus ma końcówkę stożkową, idealną do pomiarów substancji pół-stałych. Elektroda jest zaopatrzona w złącze o wolnym przenikaniu, które pozwala uniknąć typowych problemów z zatkaniem przez lepkie płyny lub próbki o wysokiej zawartości substancji stałych, jak mleko czy przyprawy. HI 99161 jest także odpowiednim przyrządem do stałej kontroli pH w procesie kiszenia roślin i kukurydzy, w celu zmniejszenia ryzyka występowania bakterii listerii.
-
PomiarZakresRozdzielczość
Cena:
3000.00 zł NETTO
Dodaj do koszykaZapytaj
o szczegóły
Ph-metry przenośne
Hanna Ins HI99161
• Dostarczany w walizce do transportu z elektrodą pH FC 202D, saszetkami z roztworami buforowymi, roztworem czyszczącym HI 700642 (2 x 20 ml), bateriami i instrukcją obsługi
• Penetracyjna ektroda pH do zastosowania w przemyśle spożywczym, z wbudowanym czynnikiem temperatury
• Łatwość obsługi wskaźnik stabilności zwiększający pewność pomiaru
• Automatyczna kalibracja i kompensacja temperatury
• Do płynów, substancji pół-stałych i w trakcie rozmrażania
• Penetracyjna ektroda pH do zastosowania w przemyśle spożywczym, z wbudowanym czynnikiem temperatury
• Łatwość obsługi wskaźnik stabilności zwiększający pewność pomiaru
• Automatyczna kalibracja i kompensacja temperatury
• Do płynów, substancji pół-stałych i w trakcie rozmrażania
Zakres pH: 0,00...14,00
Rozdzielczość: 0,01 pH
Dokładność: ± 0,01 pH
Skala temperatury: 0.0 ... 60.0 °C
Rozdzielczość : 0.1 °C
Dokładność: ± 0,5 °C
Rodzaj
Ph-metry przenośne
Długość
58 mm
Wysokość
30 mm
Szerokość
152 mm
Waga
205 g