Lamy Rheology Próbnik Kramer do kukurydzy, oliwek, groszku
Próbnik Kramer służy do analizy produktów wielocząsteczkowych, takich jak kukurydza, oliwki lub groszek. Podczas testu,
dzięki konstrukcji komórki istnieje kombinacja:
ściskanie, ścinanie i wytłaczanie. Podczas testu umieszcza się 50 g osuszonego produktu w puszce wewnątrz próbnika Kramer. Następnie rozpoczyna się test ściskania 50 mm z prędkością 1 mm / s. Czujnik 500N służy do zapobiegania nasyceniu. Czujnik 250N może być stosowany z bardziej miękką próbką.
dzięki konstrukcji komórki istnieje kombinacja:
ściskanie, ścinanie i wytłaczanie. Podczas testu umieszcza się 50 g osuszonego produktu w puszce wewnątrz próbnika Kramer. Następnie rozpoczyna się test ściskania 50 mm z prędkością 1 mm / s. Czujnik 500N służy do zapobiegania nasyceniu. Czujnik 250N może być stosowany z bardziej miękką próbką.
-
PomiarZakresRozdzielczość
Cena:
12399 zł NETTO
Dodaj do koszykaZapytaj
o szczegóły
Próbniki
Lamy Rheology Próbnik Kramer do kukurydzy, oliwek, groszku
Rodzaj
Próbniki
Długość
mm
Wysokość
mm
Szerokość
mm
Waga
Sprawdź
Podobne produkty