Lamy Rheology Próbnik Kramer do kukurydzy, oliwek, groszku

Próbnik Kramer służy do analizy produktów wielocząsteczkowych, takich jak kukurydza, oliwki lub groszek. Podczas testu,
dzięki konstrukcji komórki istnieje kombinacja:
ściskanie, ścinanie i wytłaczanie. Podczas testu umieszcza się 50 g osuszonego produktu w puszce wewnątrz próbnika Kramer. Następnie rozpoczyna się test ściskania 50 mm z prędkością 1 mm / s. Czujnik 500N służy do zapobiegania nasyceniu. Czujnik 250N może być stosowany z bardziej miękką próbką.
  • Pomiar
    Zakres
    Rozdzielczość
Cena:

12399 zł NETTO

Dodaj do koszyka

Zapytaj
o szczegóły

Próbniki

Lamy Rheology Próbnik Kramer do kukurydzy, oliwek, groszku

Rodzaj

Próbniki

Długość

mm

Wysokość

mm

Szerokość

mm

Waga

Sprawdź

Podobne produkty